Η IGI-Group UK Ltd. σε συνεργασία με την βρετανική BrightSign Technology Ltd. παρουσιάζει μια νέα καινοτόμα λύση, μοναδική στο κόσμο για την υποστήριξη και την ένταξη των ατόμων με προβλήματα ακοής και ομιλίας.

Μια ομάδα επιστημόνων με κίνητρα και εξειδίκευση στο σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υψηλή τεχνολογία, μετά από χρόνια έρευνας στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας, τώρα πια μπορεί να δώσει φωνή σε όσους δεν μπορούν να μιλήσουν.

 

Δώστε φωνή και ομιλία στη Νοηματική σας επικοινωνία

 

Το ηλεκτρονικό γάντι BrightSign

Το μόνο έξυπνο γάντι στον κόσμο που μπορεί να μεταφράσει οποιοδήποτε σήμα νοηματικής σε οποιαδήποτε προφορική γλώσσα - αμέσως.

 

    

Μετάφραση σε ομιλία για οποιοδήποτε σήμα Νοηματικής γλώσσας.

 

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με τις υπάρχουσες λύσεις για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας είναι το γεγονός οι περισσότεροι θεωρούν πως όλοι εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο.

Κάνουν ΛΑΘΟΣ. Με περισσότερες από 300 διαφορετικές επίσημες νοηματικές γλώσσες που χρησιμοποιούνται στον κόσμο, με χιλιάδες ακόμη μεμονωμένες παραλλαγές και συστήματα σημάτων, το να υποστηρίζεις μία ή δύο νοηματικές γλώσσες απλά δεν είναι αρκετά και ούτε καλύπτει τους τελικούς χρήστες.

 

Το BrightSign σάς επιτρέπει να του «διδάξετε» ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ βιβλιοθήκη σημάτων νοηματικής γλώσσας μπορείτε (όπως ASL, BSL, Makaton κλπ.), ακόμα και κάποια που ίσως έχετε φτιάξει μόνοι σας.

...σε οποιαδήποτε γλώσσα!

Ο χρήστης της νοηματικής δεν πρέπει να περιορίζεται σε οποιαδήποτε παραδοσιακή «ομιλούμενη» νοηματική γλώσσα για την επικοινωνία του. Το BrightSign επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν περισσότερες από 30 διαφορετικές γλώσσες για να μεταφράσουν τα σήματα τους σε πραγματικό χρόνο ενώ επικοινωνούν, ακόμα κι αν δεν γνωρίζουν οι ίδιοι τη γλώσσα. Με την παραγωγή προφορικού και κειμένου, επιτρέπουμε ακόμη και γλώσσες με διαφορετικά αλφάβητα, όπως τα αραβικά ή τα κινέζικα (mandarin).

 

 

Το BrightSign υποστηρίζει τουλάχιστον μια φωνή σε κάθε μια από τις παρακάτω γλώσσες:

Αγγλικά (ΗΒ), Αγγλικά (ΗΠΑ), Αγγλικά (Αυστραλίας), Αγγλικά (Ινδίας), Αφρικάανς, Αραβικά, Αλβανικά, Μπενγκάλι, Βουλγάρικα, Catalan, Κανονικά, Κινέζικα (Μανταρίν), Τσέχικα, Δανέζικα, Ολλανδικά, Φιλιππινέζικα, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Γκουτζαράτι, Χίντι, Ουγγρικά, Ισλανδικά, Ινδονησιακά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κανάντα, Κορεάτικα, Λετονικά, Μαλαισιανά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Πορτογαλικά (Βραζιλίας), Ρουμάνικα, Ρωσικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Τούρκικα, Ουκρανικά, Βιετναμέζικα, κ.λπ.

 

Γιατί το κάνουμε;

Φανταστείτε έναν γονέα να ακούει για πρώτη φορά τις λέξεις «σ’ αγαπώ» από το κωφό παιδί του. Φανταστείτε έναν ασθενή με αναπηρία ομιλίας να έχει ιδιωτικές συνομιλίες με τον γιατρό του χωρίς μεταφραστή στο δωμάτιο. Φανταστείτε έναν κωφό που μπαίνει σε ένα κατάστημα και μπορεί να παραγγείλει τον δικό του καφέ χωρίς να χρειάζεται βοήθεια από κάποιον φίλο που γνωρίζει νοηματική.

Να γιατί.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η τρέχουσα τεχνολογία που επιτρέπει στα άτομα με προβλήματα ακοής ή ομιλίας να επικοινωνούν δεν είναι αρκετά καλή και δεν ανταποκρίνεται σε πολλές από τις ανάγκες τους. Γι' αυτό έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να κάνουμε το BrightSign όσο το δυνατόν πιο προσαρμόσιμο και ευέλικτο.

Σήματα

Υπάρχουν πάνω από 300 ευρέως χρησιμοποιούμενες νοηματικές γλώσσες στον κόσμο και χιλιάδες ακόμη προσωπικές παραλλαγές. Υποστηρίζουμε οποιαδήποτε νοηματική γλώσσα - ακόμα και σήματα δικής σας επινόησης!

Ομιλία

Με περισσότερες από 180 επιλογές φωνής, καθώς και επιλογές για διαφορετικές ταχύτητες και τόνους, μπορείτε να κάνετε το BrightSign να ακούγεται ακριβώς όπως θέλετε. είτε αρσενικό, θηλυκό, νέο ή μεγάλο.

Μετάφραση

Γιατί να συνεχίσουμε να μιλάμε μόνο σε μία γλώσσα; Το BrightSign παρέχει μετάφραση σε πραγματικό χρόνο και μιλάει περισσότερες από 40 γλώσσες, ώστε να μπορείτε να μιλάτε με οποιονδήποτε από οπουδήποτε.

Απάντηση

Δεν αρκεί απλώς να μεταφράζετε τα σήματα σε ομιλία - η τεχνολογία αναγνώρισης φωνής σας επιτρέπει να διαβάζετε ή να βλέπετε και την άλλη πλευρά της συνομιλίας, σε οποιαδήποτε γλώσσα επιλέξετε.

 

Χαρακτηριστικά

Εκπαιδεύστε οποιοδήποτε σημάδι

Υποστηρίζονται 40+ γλώσσες

180+ Επιλογές φωνής

Συνοδευτικά λογισμικά για κινητά και ταμπλέτα

Τεχνική Υποστήριξη

Εγγύηση 1 έτους

Χωρίς κρυφές χρεώσεις ή συνδρομές

 

Το γάντι είναι όσο το δυνατόν ελαφρύ και διακριτικό.

Δημιουργήσαμε μια συνοδευτική εφαρμογή για συνεργασία με το γάντι, ώστε να μην χρειάζεται πλέον μια ογκώδη οθόνη στον καρπό σας. Η εφαρμογή μας είναι διαθέσιμη στα App Stores Android και iOS και μπορείτε να μεταβείτε για να την κατεβάσετε στο κινητό ή ταμπλέτα σας.

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Μονό γάντι ή και δυο γάντια μαζί.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2107781224 ή This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για περισσότερες πληροφορίες.